Tujina

Prodi: VB se ne bo mogla izogniti evru

London, 06. 04. 1999 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Velika Britanija se po mnenju novega predsednika evropske komisije Romana Prodija dolgoročno ne bo mogla izogniti uspešnemu evru.

V pogovoru za današnji Financial Times je Prodi sicer pokazal ''naklonjenost'' do dvomov Velike Britanije glede evra, a dodal, da se britansko stališče spreminja. Po njegovem mnenju se pomen Londona v uniji povečuje. Še posebno glede sodelovanja v obrambni politiki igra britanski ministrski predsednik Tony Blair eno izmed vodilnih vlog, je poudaril Prodi.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.