Tujina

Prometne težave

Nagano, 12. 02. 1998 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Peti dan je olimpijska prizorišča obiskalo 99.157 gledalcev, kar je vnovič povzročilo prometni kaos. Najhuje je bilo na tekmi smučarjev skakalcev, ki si jo je ogledalo 40.000 gledalcev, 20.000 pa jih je ostalo pred snežnim stadionom in tekmo opazovalo le z razdalje. Po tekmi je trajalo več ur, da so prireditelji izpraznili stadion. Nekaterim pa je šlo še slabše, saj se zaradi prometnih zamaškov sploh niso pravočasno prebili do Hakube.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.