Tujina

Razlika med Slovenijo in Slovaško v ameriškem oglasu

New York, 05. 02. 1998 08.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekatera ameriška podjetja so začela spoznavati razliko med Slovenijo in Slovaško. Na televizijski postaji Fox News namreč vrtijo reklamo podjetja "Franklin Templeton", ki se ukvarja z investicijami. Na začetku razlagalec vpraša: "Ali poznate razliko med Slovenijo in Slovaško?". Nato pojasni, da sta to dve pred kratkim nastali neodvisni državi, v ozadju pa se vrtijo posnetki Bleda in drugih turističnih znamenitosti obeh držav. Na koncu pove, da pri podjetju Franklin Templeton poznajo razliko, zato so pravi naslov za svetovanje pri vlaganju v gospodarstvo izven ZDA.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.