Tujina

Rekordna zaplemba marihuane na Slovaškem

Bratislava, 02. 02. 1998 08.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob koncu tedna so v kraju Mojmirovce na jugozahodu Slovaške v nekem zabojniku zaplenili skoraj 13 ton marihuane v vrednosti 55 milijonov dolarjev, ki je po ugotovitvah preiskovalcev prispela iz ameriške Atlante. Pošiljka, spravljena v 430 kartonskih škatlah, je na Slovaško prispela prek Nemčije in Češke. Ocenjujejo, da bi omenjena količina mamil zadostovala za pripravo 25 milijonov "jointov". Policija je pri tem prijela dva Slovaka ter češkega in kolumbijskega državljana, katerim grozi od 8 do 15 let zaporne kazni.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.