Tujina

Rekordno število turistov v Franciji

Pariz, 21. 01. 1998 08.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Francijo je leta 1997 obiskalo rekordno število tujih turistov. Po podatkih državne sekretarke za turizem Michelle Demessine je lani v državi dopustovalo 67 milijonov gostov iz tujine, kar v plačilni bilanci pomeni presežek v višini 65 milijard frankov (19,4 milijarde nemških mark). Tudi leto 1998 se je "začelo dobro".

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.