Tujina

Revlon se je znašel v težavah

New York, 09. 04. 1999 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po dveh tednih govoric je milijarder Ronald O. Perelman, ki je 83-odstotni lastnik družbe Revlon, danes potrdil, da nameravajo v Revlonu prodati nekatere oddelke družbe, ki se je znašla v precejšnjih težavah.

Revlonove delnice so pod vplivom govoric o prodaji v minulih dveh tednih zrasle za 70 odstotkov. Kot pravi eden od poznavalcev, bodo najverjetneje prodali celo družbo, saj je vrednost podjetja prav v blagovni znamki in imenu Revlon. Med možnimi kupci poznavalci navajajo družbo Unilever NV, ki izdeluje kozmetiko in dišave Calvin Klein in Elizabeth Arden, ter družbo Procter and Gamble, ki proizvaja izdelke blagovnih znamk Max Factor in Cover Girl.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.