Tujina

Rim: Na seji vlade tudi o odnosih s Slovenijo

Rim, 07. 02. 1998 10.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijanska vlada je v sporočilu za javnost po petkovi seji med drugim zapisala, da je zunanji minister Lamberto Dini v poročilu o mednarodni politiki posebno pozornost namenil novi fazi v odnosih med Slovenijo in Italijo, o kateri priča tudi njegov obisk v Ljubljani 3. in 4. februarja. V sporočilu za javnost, ki ga je objavila italijanska agencija Ansa, še piše, da je Dini posebej poudaril kakovostni skok, ki je bil v zadnjih letih dosežen v odnosih z Ljubljano, in novo ozračje med državama. Ta dejstva po Dinijevi oceni omogočajo nov zagon v dvostranskih odnosih in reševanje vprašanj, ki so še odprta.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.