Svet

Risanje s kredo izraža politično stališče?

Ljubljana, 01. 06. 2020 19.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Aleksander Pozvek
Komentarji
2

Vladajoča politika protestnike, ki ob petkih protestirajo po Sloveniji, naziva z nič kaj lepimi in spoštljivimi nazivi. In če je zaradi protestov kolesarjenje postalo politična izjava, torej, če ob petkih sedeš na kolo, s tem morda že sporočaš svoje stališče o vladi, pa je sedaj tako tudi s kredo. Ne more več kar vsak otrok risati po tleh s kredo, saj je tudi to lahko že politično stališče.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

franko žgavec
05. 06. 2020 19.49
-3
po izjavah vaših novinarjev počasi prihajam do zaključka da ste res plačanci levega bloka.
lakala28
05. 06. 2020 21.17
+5
Stari, probaj komentirati na portalih Severne Koreje. Bo lažje zate. Tam bodo jajotovim podrepnikom in malikovalcem vsi ploskali. Ostali bodo šli pa na tečaj joka. Kot hojsovi policisti, ki jih morajo po novem malodane stražiti njihovi predpostavljeni, da ne bi kateri slučajno pozabil kakšne kazni napisati in strašiti ljudi. Kaj pa ko bo konec te norije? Bodo lahko ljudem, ki jih plačujejo, pogledali v obraz? Za aslednje varovanje predlagam moštveno drisko. Še najbolj čudno pa je, da hojs uspe toliko policistov skupaj zbobnati zaradi predvidljivo mitroljubnih demonstrantov, za kontrolo meje pa nima ljudi in mu to izvaja civilna zaščita ali pa v najboljšem primeru policisti iz cele Slovenije kot npr. včeraj v Beli Krajini.. A Travnerja kdo sploh kaj vpraša ali pa je le za okras kot generalni direktor policije? Pa sem mislil, da je Goebbels zgodovina.