Tujina

Ruffalo: Johnson pozablja, da je Hulk najbolj učinkovit, ko sodeluje z ekipo

London, 17. 09. 2019 12.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mark Ruffalo, ki igra Hulka, je dejal, da je Johnsonova primerjava Velike Britanije s tem stripovskim junakom slaba. Britanskega premierja je spomnil, da je Hulk najbolj učinkovit le, ko sodeluje z ekipo, ko dela na lastno pest, pa je uničujoč.

Mark Ruffalo igra Hulka v Marvelovih filmih.
Mark Ruffalo igra Hulka v Marvelovih filmih. FOTO: AP

Holivudski igralec Mark Ruffalo, ki od leta 2012 igra Hulka, se je odzval na komentar britanskega premierja Borisa Johnsona, ki je Veliko Britanijo primerjal s Hulkom. 

Johnson je v nedeljo dejal, da se bo Velika Britanija kot Hulk znebila okov Evropske unije in jo zapustila z ali brez dogovora 31. oktobra. "Bolj kot je Hulk jezen, močnejši je," je še nadaljeval s svojo primerjavo z zelenim junakom.

Premier pozablja, da se Hulk bori samo za dobro vseh, pravi Ruffalo. Ameriški igralec je ob tem poudaril, da je bila Johnsonova metafora slaba. "Jeza in moč sta lahko tudi neumna in uničujoča. Hulk je najbolj učinkovit, ko sodeluje z ekipo in je katastrofalen, kadar je sam," je na Twitterju zapisal Ruffalo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralec se je tako pridružil številnim kritikom, ki so opozorili na Johnsonovo slabo razumevanje stripovskega junaka in zgrešeno primerjavo. Pogajalec Evropskega parlamenta za brexit Guy Verhofstadt je metaforo označil za otročjo: "Tudi po Trumpovih standardih je primerjava s Hulkom infantilna. Bi moralo EU biti strah zaradi tega? Bi morala biti britanska javnost navdušena?"

Pred vrhovnim sodiščem v Londonu so se zbrali protestniki proti brexitu, eden se je oblekel v Hulka.
Pred vrhovnim sodiščem v Londonu so se zbrali protestniki proti brexitu, eden se je oblekel v Hulka. FOTO: AP

Britansko vrhovno sodišče je danes začelo obravnavo pritožbe zaradi prekinitve dela parlamenta. Na sodišču bodo pritožniki utemeljevali, zakaj je odločitev, ki jo je sprejel premier Boris Johnson, nezakonita.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

klukec
17. 09. 2019 14.47
+1
Spet se je osmesil,se hulk ima vec pameti
Debely
17. 09. 2019 13.29
+13
Lepo ga je zatrl.
RichPiana
17. 09. 2019 13.23
-9
Pravi hulk je bil Lou Ferigno. Ruffalo pa brez CGIja ni H od Hulka.
hansola
17. 09. 2019 13.56
+3
O prosim tisto je bila napaka, da so ferigno-ta sploh castali za Hulk-a. Očitno sploh ne poznaš stripa, niti karakterno niti vizualno ni bil približek Hulka.