Tujina

Rusija za novo varnostno strukturo v Evropi

Moskva, 08. 04. 1999 21.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Spričo razmer na Balkanu se je ruski zunanji minister Igor Ivanov danes izrekel za novo varnostno strukturo v Evropi.

''V okviru te strukture bi lahko Organizacija za varnost in sodelovanje v Evropi (OVSE) igrala pomembno vlogo,'' je po poročanju tiskovne agencije Interfax ob začetku srečanja z norveškim kolegom in predsedujočim OVSE Knutom Vollebaekom dejal Ivanov.

Vollebaek je danes pripotoval na delovni obisk v Moskvo, da bi Ivanova med drugim seznanil z razvojem dogodkov na Balkanu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.