Tujina

Seleznjov z delegacijo odpotoval iz Beograda

Beograd, 08. 04. 1999 11.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 11:35
Komentarji
0

Predsednik ruske dume Genadij Seleznjov je z delegacijo davi iz Beograda odpotoval proti Budimpešti. Jugoslovanske oblasti so zaradi nevarnosti zračnih napadov delegaciji za potovanje dale na voljo oklepno terensko vozilo. Iz Budimpešte bo delegacija z letalom poletela proti Moskvi.

Med enodnevnim obiskom v Beogradu sta se Seleznjov in poslanec dume Nikolaj Rižkov v sredo sestala z jugoslovanskim predsednikom Slobodanom Miloševičem, premierom Momirom Bulatovičem, zunanjim ministrom Živadinom Jovanovičem in jugoslovanskimi poslanci. Delegacija si je ogledala tudi civilne objekte, ki so bili uničeni v napadih zveze NATO.

Seleznjov je zahteval takojšnjo ustavitev napadov, kar je po njegovih besedah glavni pogoj za mirno rešitev krize.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.