Tujina

Sesatnek palestinskih in izraelskih pogajalcev v Washingtonu

Washington, 12. 02. 1998 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Washingtonu so se v prisotnosti ameriškega posrednika Dennisa Rossa sestali palestinski in izraelski pogajalci, ki pa niso dosegli nobenega pravega napredka, je sporočil tiskovni predstavnik State Departmenta James Rubin. Po enournem pogovoru v Washingtonu ni predvidenega nobenega srečanja več. To je bil prvi neposredni sestanek na tej ravni po več mesecih, medtem ko so izraelsko-palestinska pogajanja že enajst mesecev blokirana. Palestinsko delegacijo je vodil glavni palestinski pogajalec Saeb Erakat, izraelsko pa generalni sekretr vlade Danny Naveh.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.