Tujina

Sestanek skupnega kooperacijskega odbora Slovenije in EU v Bruslju

Bruselj, 12. 02. 1998 15.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Bruslju se je sestal skupni kooperacijski odbor Slovenije in Evropske unije. Na čelu slovenske vladne delegacije se sestanka udeležuje minister za evropske zadeve Igor Bavčar, ki sejo tudi vodi.

Gre za drugi sestanek kooperacijskega odbora - prvi je bil marca lani v Ljubljani - in hkrati zadnje srečanje izvedencev obeh strani v takšnem obsegu pred 31. marcem, ko se bo EU s šestimi pridruženimi državami, med njimi Slovenijo, začela pogajati o članstvu.

Slovenska delegacija bo predstavnikom unije podrobno predstavila razmere v državi oziroma pripravo Slovenije na članstvo v uniji, od sogovornikov pa pričakuje izčrpno poročilo o stanju v uniji.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.