Tujina

Siemens namerava letos zaposliti 10.000 novih delavcev

Hamburg/Muenchen, 21. 01. 1998 08.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški elektrokoncern Siemens namerava letos v Nemčiji zaposliti več kot 10.000 novih delavcev. Po oceni vodstva Siemensa je gospodarski položaj v Nemčiji pozitiven.

Največji koncern v evropski elektroindustriji namerava v tekočem poslovnem letu 1997/98, ki se je začelo 1. oktobra, povečati prihodek na 110 do 115 milijard nemških mark, potem ko je v letu poprej ustvaril 106,9 milijarde mark prihodka. Siemens je konec lanskega septembra po vsem svetu zaposloval približno 386.000 delavcev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.