Tujina

Slovenija bo vključena v volitve za sodnike Evropskega sodišča

Strassbourg, 12. 02. 1998 19.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski predsednik Milan Kučan, ki se je v Strasbourgu danes udeležil evro-sredozemske okrogle mize o partnerstvu in sodelovanju, se je popoldne ločeno sestal z generalnim sekretarjem Sveta Evrope Danielom Tarschysom, Šimonom Peresom, predsednikom istoimenskega Mirovnega inštituta, ter predsednikom Interparlamentarne unije in Centra Sever Jug Miguelom Angelom Martinezom.

Kot je v pogovoru poudaril Tarschys, bo Slovenija skupaj z nekaterimi drugimi državami aprila vključena v volitve za sodnike Evropskega sodišča za človekove pravice.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.