Tujina

Srečanje Jelcina in Lukašenka

Moskva, 22. 01. 1998 16.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Moskvi sta se danes sestala predsednika Rusije in Belorusije, Boris Jelcin in Aleksander Lukašenko. Govorila sta o nadaljnjem poglabljanju sodelovanja med državama, ki sta leta 1996 sklenili politično zvezo.

Jelcin je po srečanju izrazil zadovoljstvo z delovanjem rusko-beloruske zveze, medtem ko je njegov beloruski kolega poudaril, da se je v zadnjih treh mesecih trgovinska menjava med državama povečala za 100 odstotkov.

Po srečanju predsednikov se bo danes v Moskvi sestal še rusko-beloruski vrhovni svet, na katerem naj bi sprejeli skupni proračun za leto 1998.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.