Tujina

Stavka v francoskem železniškem prometu

Pariz, 28. 01. 1998 09.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Stavke danes ponovno hromijo železniški promet v Franciji. Po navedbah državnega železniškega podjetja SNFC vozi le približno ena do dveh tretjin hitrih vlakov TGV, močno pa je moten tudi regionalni in lokalni promet, še zlasti v okolici Pariza. Nemoteno pa vozijo vlaki Eurostar med Parizom in Londonom ter vlaki Thalys med Parizom in Brusljem, Koelnom in Amsterdamom.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.