Tujina
Oglas

Ste vedeli, da se največ vlomov zgodi skozi vhodna vrata?

Ljubljana, 25. 05. 2009 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Najvarnejša rešitev so protivlomna vrata Vovko, ki učinkovito zaščitijo vaš dom pred vlomilci. Nič več skrbi in strahu pred vlomom, tudi ko boste zdoma.

To leto praznujemo 40 let delovanja, zato vam ob tej priložnosti nudimo 15-odstotni popust in darilni bon v vrednosti 50 evrov pri nakupu protivlomnih vrat Vovko.

 

Protivlomna vrata
Protivlomna vrata FOTO:

Kako varujejo protivlomna vrata Vovko vaš dom pred vlomilci?

- Vratno krilo in podboj sta izdelana iz jeklene konstrukcije.

- Vgrajena večtočkovna ključavnica prepreči, da bi vlomilec poskusil vdreti s silo.

- Nameščena varnostna kljuka s ščitom ali varnostno rozeto varuje vratni cilinder pred prevrtanjem, lomljenjem ali izvlekom le-tega.

- Varnostni zatiči poleg protivlomne funkcije poskrbijo, da vlomilec ne more enostavno dvigniti vrat z nasadil.

- Možnost zaščite proti ponarejanju ključev.

- Z uporabo omejilca odpiranja lahko vrata odprete le za nekaj centimetrov, kar prepreči, da bi nekdo na silo vstopil.

- Širokokotno kukalo poskrbi, da se na lastne oči prepričate, kdo vas čaka pred vhodom.

Estetika

Vam ni vseeno, kako se vaša vhod dopolnjuje s celotnim videzom doma? Protivlomna vrata Vovko odlikujejo zaobljeni robovi in stilsko oblikovani zaključki. S pestro ponudbo prekrivnih plošč lahko izbirate med modernimi oblikami različnih barvnih odtenkov, ki polepšajo vhod v vaš dom.

Hrup in mraz

Ali veste, da protivlomna vrata zadušijo nezaželen hrup s hodnika in zmanjšujejo vdor mraza v prostor? Zaradi svoje konstrukcijske zasnove in izolacijskih materialov protivlomna vrata Vovko zagotavljajo zelo dobro zvočno in toplotno izolacijo.

Brezplačna izmera in strokovna montaža

Protivlomna vrata brez ustrezne montaže ne bodo opravljala svoje funkcije! Ko se odločate za protivlomna vrata, nas pokličite. Pri vas se bo oglasil naš strokovnjak, opravil brezplačno izmero in pripravil neobvezujočo ponudbo. Kakovostno suhomontažno vgradnjo izvede usposobljena ekipa v enem dnevu, pospravi za sabo in poskrbi za brezplačen odvoz vaših starih vrat.

Pokličite in nas obiščite

Več o protivlomnih vratih in drugih varnostnih izdelkih za zaščito doma in lastnine si lahko ogledate na naši spletni strani ali pokličite naš info center 080 30 09 ter se dogovorite za brezplačno izmero in svetovanje na vašem domu. Pokličite nas še pred naslednjim vlomom … še danes.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni