Tujina

Sudanski predsednik enostransko razglasil splošno premirje

Kartum, 05. 04. 1999 19.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sudanski predsednik Omar al-Bašir je danes enostransko razglasil splošno premirje na jugu države, ki bo stopilo v veljavo 15. aprila, ko se izteče sedaj veljavno delno premirje.

General Bašir je v govoru pred nacionalno skupščino dejal, da je bila odločitev sprejeta z namenom zaščite življenja in premoženja državljanov ter osebja agencij Združenih narodov in mednarodnih organizacij.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.