Tujina

Tajski napredek pri gospodarskih reformah

Washington, 24. 01. 1998 11.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tajska je po podatkih Mednarodnega denarnega sklada (IMF) naredila "velik napredek" pri svojih gospodarskih reformah. Načrte IMF za premostitev finančne krize v tej državi naj bi zato "prilagodili spremenjenemu gospodarskemu okolju", je v petek v Washingtonu po pogovorih s tajskim finančim ministrom Tarrinom Nimmanahaemindo povedal direktor IMF Michael Camdessus. Pri tem naj bi pomembno vlogo igral predvsem nepričakovano nižji primanjkljaj v plačilni bilanci in spremenjeni proračunski podatki. Podrobnosti v zvezi s temi vprašanji bo razjasnila delegacija IMF, ki bo v začetku februarja odpotovala v Bangkok.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.