Tujina

Talbott v Atenah

Atene, 05. 04. 1999 11.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Namestnik ameriške državne sekretarke Strobe Talbott je danes prispel v Atene na pogovore z grškim zunanjim ministrom Georgesom Papandreoujem.

Osrednji temi pogovorov bosta kosovska krize in pomoč beguncem. Iz diplomatskih krogov se je izvedelo, da je namen Talbottovega obiska tudi pridobiti podporo zvezi NATO med grško javnostjo. Talbottov obisk sicer spremlja vrsta demonstracij po vsej državi. V Atenah in na Kreti je policija, da bi preprečila zavzetje diplomatskih predstavništev Italije in ZDA ter ameriškega oporišča, proti demonstrantom uporabila solzivec in gumijavke.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.