Svet

Kosmatinec Slash nepogrešljiv član slovenskega štaba

Ljubljana, 26. 09. 2019 18.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Živa Salobir
Komentarji
2

Ko je bil prisoten v dvorani, so slovenski odbojkarji zmagali, ko ga ni bilo, so izgubili dve tekmi. Če bi bil malo manj kosmat in bi imel kakšno leto in centimeter več, bi imel dobre pogoje za vključitev v reprezentanco, zdaj pa je njen del le neuradno. Slash je triletni koder, ki ljubezen do odbojke goji zaradi svojega lastnika - pomočnika selektorja Alfreda Walterja Martilottija.

Člani slovenske odbojkarske reprezentance so trenutno najbolj oblegani fantje v Sloveniji. Konkurira jim le še njihov štirinožni kolega Slash. Dania Spinosi, Martilottijeva zaročenka, pravi, da je kosmatinec trenutno zelo slaven v Sloveniji.

Njegova uradna funkcija je pomočnik maskote, neuradno pa je nepogrešljiv član slovenskega štaba in sedmi igralec s tribun. Pri komaj treh mesecih je začel hoditi na treninge, da je bil lahko ves čas ob svojem lastniku. Od začetka prvenstva pa je postal nepogrešljiv za celotno odbojkarsko ekipo.

Navijači in odbojkarji so želeli, da se Slash vrne ob igrišče.
Navijači in odbojkarji so želeli, da se Slash vrne ob igrišče. FOTO: POP TV

Našim odbojkarjem je stal ob strani med zmago nad Belorusi in Finci, nato pa so ga vrgli iz dvorane, ker naj psi tja ne bi sodili, pa čeprav je imel akreditacijo. Ko ga ni bilo, so Slovenci dvakrat izgubili.

"Navijači in tudi igralci so prosili, če se lahko vrne v dvorano. Saj veste, za vsak slučaj," je povedala njegova lastnica. Ob njegovi prisotnosti je slovenska reprezentanca tako premagala še Bolgare in Ruse.

"To je zanj zelo vznemirljiv trenutek, ker želijo po tekmi vsi ljudje z njim narediti selfi," je dejala Spinosijeva. Pogajanja že potekajo, da bi lahko najmlajši in najmanjši igralec naše odbojkarje spodbujal tudi v boju za kolajne v Parizu.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

matej1111
26. 09. 2019 21.26
+0
Jaz si bom naslednjič hrčka prinesel na tekmo.
Mungos2
26. 09. 2019 21.07
+6
Pravi slovenski navijač,hovhov !