Tujina

Tanjug: Enote prištinskega korpusa ravnale v skladu z odločitvijo vlade

Beograd, 07. 04. 1999 08.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA/Tanjug, 08:23
Komentarji
0

Informativna služba prištinskega korpusa vojske ZR Jugoslavije je to noč sporočila, da so vse enote omenjenega korpusa ravnale v skladu s skupno odločitvijo zvezne in srbske vlade o enostranski prekinitvi vseh operacij jugoslovanske vojske in policije proti pripadnikom Osvobodilne vojske Kosova (OVK) na Kosovu, je, kot navaja agencija Tanjug, poročala Radio televizija Srbija.

Poveljstvo prištinskega korpusa je sporočilo, da je - razen letalskih napadov zveze NATO - položaj na Kosovu miren. Zagotovljena je popolna svoboda gibanja, še zlasti za predstavnike Visokega komisariata ZN za begunce (UNHCR) in Rdečega križa, je še zapisano v sporočilu, ki ga je objavila RTS in ga povzema Tanjug.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.