Tujina

Teorije zarote, da ima Melania Trump dvojnico, se krepijo

Washington, 13. 03. 2019 07.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.K. / N.K.
Komentarji
87

V ZDA in tudi po svetu so se v zadnjem času spet okrepile teorije zarote, da ima prva dama ZDA Melania Trump dvojnico, ki jo predsednik Donald Trump uporablja za občasno nastopanje v javnosti. Tiskovna predstavnica Trumpove Stephanie Grisham je govorice označila za sramotne.

Teorije zarote nikoli ne počivajo in v zadnjem času svetovni družbeni splet ugiba o tem, da ženska, ki se kaže s Trumpom na javnih dogodkih, ni Melania Trump.
Teorije zarote nikoli ne počivajo in v zadnjem času svetovni družbeni splet ugiba o tem, da ženska, ki se kaže s Trumpom na javnih dogodkih, ni Melania Trump. FOTO: AP

Ameriški komiki že leta zbijajo šale na račun tega, da zakon Trumpovih morda ni najbolj srečen. Odkritje krtovih lukenj na trati Bele hiše so na primer pripisali ponesrečenim poskusom Melanie Trump, da skoplje rov do svobode.

Posnetki iz Alabame še podžgali teoretike zarot

Teorije zarote nikoli ne počivajo in v zadnjem času svetovni družbeni splet ugiba, da ženska, ki se kaže s Trumpom na javnih dogodkih, ni Melania Trump. Nazadnje med obiskom žrtev tornadov v Alabami, ki jim je Trump delil podpisana Sveta pisma.

S tem so se pozabavale tudi gospe, ki skupaj vodijo oddajo televizije ABC The View in razpravljajo o tekočih zadevah. Joy Behar je modrovala, da ženska poleg Trumpa v Alabami ni Melania, ker je menda nižje rasti kot original in tudi obraz naj bi bil malce drugače izoblikovan.

Melania Trump naj bi imela tak odpor do moža ali do svojih dolžnosti, da raje plačuje dvojnico. O tem obstaja tudi stran na Twitterju. Za Beharjevo je bil to vrhunec groze, saj bi to pomenilo, da morata Trumpa prenašati kar dve ženski oziroma se pretvarjati, da ga poslušata.

Bela hiša ogorčena nad govoricami

Melania Trump naj bi imela tak odpor do moža ali do svojih dolžnosti, da raje plačuje dvojnico.

Skozi oddajo je bilo vidno, da se Beharjeva skupaj z liberalnimi voditeljicami zabava pri razpihovanju teorije zarote, Abby Huntsman pa je skušala biti glas razuma.

"Mislim, da to govori več o nas, da porabimo preveč časa na internetu osredotočeni na to zaroto. Koliko truda bi bilo potrebno za nekoga, da se pretvarja, da je prva dama," je dejala Huntsmanova.

"Absurdnost tega, da je Trump sploh predsednik, je razlog, da so teorije zarote bolj privlačne. Politična realnost je danes tako absurdna, da ljudje verjamejo vse mogoče neumnosti. Zadeva je nora, vendar obenem tudi zabavna. Zame je smeh način soočanja," je dejala Ana Navarro, ki je bila nekoč zagreta republikanka, zaradi Trumpa pa je v političnih vicah.

Dodala je, da veliko raje razpravlja, ali ima prva dama dvojnico, kot pa o tem, ali je predsednik ZDA dvojni ruski agent.

Gospe so na koncu družno sklenile, da so teorije zarote o dvojnici navadna neumnost, vendar tudi, da razumejo, zakaj nastajajo. Menda ker je Melania Trump na posnetkih ob Trumpu vedno videti zelo nesrečna. Nobena se ni spomnila, da je to morda pač tradicionalni izraz manekenk ali fotomodelov iz New Yorka.

Stephanie Grisham se je na posebno razpravo televizije ABC ogorčeno odzvala z opominom, da je prva dama šla s predsednikom v Alabamo izražat podporo žrtvam tragedije in si ne zasluži take sramote.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (87)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Frane Šajn
26. 08. 2019 09.28
+0
Iskreno upam , da je to res in , da vse pride 100% dokazano na beli dan!
BolecaResnica
14. 03. 2019 07.14
+14
Koga briga? Naj ima melani dvojnico ji vsaj ni treba hodit naokoli s tem starim, senilnim dedcem
Krta?a 21
13. 03. 2019 22.03
+13
Futranje naroda z nesmisli se nadaljuje. Mogoče to deluje na hamburger populaciji. Pri nas pač ne.
felix59 drugič
13. 03. 2019 18.45
+22
Seveda ima Melanija dvojnico , saj sem tapravo pred kratkim videl na Lisci , ko je nabirala borovnice. Pa kolk je bila od borovnic okoli ust , je več pojedla , kot pa nabrala.
trumpet2018
13. 03. 2019 19.17
+5
he he, Trump rabi vitamine, pa je šla v akcijo
trumpet2018
13. 03. 2019 18.38
+33
24 ur se je spustil na nivo rumenih traćev in neresnic, namesto da bi se posvetil pravim novicam, npr. : Demokrati (razen totalno dementnih nancy Pelosi in Maxine Waters) ne vztrajajo več pri odstavitvi Trumpa , ker Mueller ni našel NOBENIH DOKAZOV, kar se tiče ruskega vmešavanja v ameriške volitve, torej rusi niso shekali vseh ameriških računalnikov v vseh volilnih okrožjih. V Nemčiji so na pogrebu nemke, ki jo je ubil njen muslimanski prijatelj, vpili alah akbar, seveda o tem nočejo pisati, to namreč ni politično korektno za naše levičarske fake medije, oziroma če samo omeniš muslimane, je to avtomatsko sovražni govor; če v Nemčiji protestiraš proti ilegalnim migracijam, te takoj zaprejo.........če to ni narobe svet…….
nikhrast
13. 03. 2019 22.55
-9
Kaj boš pa govoril drugo leto po porazu Trumpa, seveda če ga bodo republikanci še enkrat nominirali. Pa saj bo na koncu vsa njegova administracija odstopila eden za drugim ali pa bo v arestu, pa še Trump sam v arestu zaradi davčnih utaj.
Shisui
13. 03. 2019 17.43
+10
Novinarji bi pa ja morali razumeti zakaj pride do takih razlik na obrazu, če uporabljaš za slike različne aparate z različnimi lečami. To je seveda jasno vsem, ampak resnica tu nima nobene vrednote - gre se za forsiranje agende.
SLO-SURVIVAL
13. 03. 2019 17.32
+5
bla bla bla razočarani ste ker ni kilari zmagala, da pa pluvate po slovenki pa je poden od podna
Bofur
13. 03. 2019 17.21
+3
To se da preveriti, fuflo ima rahlo izbočeno, in nad grmičkom ima materino znamenje ter pod pasom tatu metuljčka :)
kure bedne
13. 03. 2019 17.17
+7
Tudi naš borat vsemogočni ne živi skupaj s svojo partnerko. Pa kaj pol.
nikhrast
13. 03. 2019 16.47
-6
Melanie pa res ne dobi veliko pozornosti po Severni Ameriki, redkokdaj jo vidim omenjeno na news kanalih, pa to je razumno, nima toliko skupnega z navadnim folkom tu. Ni aktivna kot je bilo precej First Ladies, Michelle, Hillary..., posebno pa Eleanor Roosevelt med drugo vojno.
nightifly
13. 03. 2019 17.28
+4
hrast ....... Donalda je cisto dovolj ,da vodi Ameriko ,oz. da opravlja pred. funkcijo . Obama je bil nesposobnez ,katerega je na koncu vodila Hilarija ,tako kot je vodila Ameriko za casa predsedstva jenega bogega Billa ,ki so ga zanimale punce . Melanija ve kje ji je mesto in kaj naj opravlja kot zena predsednika . Zadala si je nekaj nalog in te opravlja cisto zadovoljivo . Zakaj bi morala delati opico iz sebe !!! Na koncu koncev prihaja iz svobodne dezele ,kjer imajo zenske ve Pravice . Obamovi so vladali Ameriki in se obnasali se vedno z zavestjo ,da so crni in neki potomci suznjev ,ceprav je Obama ´hussein´´ in je prisel v Ameriko nazadnje iz Indonezije .
nikhrast
13. 03. 2019 20.20
-9
nighty, poglej kaj folk govori o Melanie. Že leta nazaj mi je sosed čez cesto, ta je Avstrijec, rekel da je Trump poročen za Avstrijko, še nisem sem se posebno zanimal za Trumpa. Večina folka tu se pa Melanie smili, precej more potrpeti, no, mogoče bo na koncu dobila milijone.
RamzesII
13. 03. 2019 16.31
-6
Ne vem zakaj je to čudno, vsi predsedniki ZDA so imeli in imajo dvojnike, če bi predsednik umrl, narod sploh vedel ne bi. Ena od teorij pravi, da imajo, ne dvojnike, temveč klone.
nightifly
13. 03. 2019 16.19
+28
Resnicno dejstvo vsega skupaj je , da je priljubljenost Melanije v Ameriki dosegla ze zavidljivo raven . Res,je ,da je v svojih govorih zadrzana , v mejah kulturnega dialoga , njena izgocvorjava anglescine ni popolna , toda gledano v celoti je dostojna prva dama , cenjena in kot izgleda jo ljudje spostujejo .To pomeni tudi njen vec kot polovicni konsenz Americanov . Ne razumem ,zakaj mediji v Sloveniji tezko najdejo eno prijazno besedo zanjo . Vec ali manj ,kolikor vidim objavljajo samo neprijazne ,nekorektne in obrekljive clanke iz sveta .... s tem se slovenski mediji perfidno losajo odgovornosti o izvoru pisca. To ni nobeno novinarstvo . To je bedna tracarija , nevredna kaksnega resnega medija .
KVAJSTABO
13. 03. 2019 20.51
+5
Angleščina ji pač ne gre.... verjetn zelo dobro računa....mislim, matematika (aritmetika)....
nightifly
13. 03. 2019 15.47
+7
Ne v ZDA,,,, nekateri krogi v demokratski stranki delajo tisto ,kar so ob porazu leta 2016 obljubili -to je povedala tudi sama Hilčarja .....uporabljili in uporabili bodo cisto vsa sredstva in nacine ,da se znebijo cimprej Donalda Trumpa. In to tudi pocno . In najbolj sramotno je , da napadajo druzino in otroke . Sramota . To v principu ´´moji ´´ levicarji ne pocenjajo oz. ne bi smeli poceti , pa to ,kot je videti pocno . In ker to pocno levicarji ,demokrati je dvojna sramota . Oba Clintona in Obama ( plus Bush ) ,so sramota modernega sveta . V imenu demokracije so sesuli pol sveta . Verjetno najslabsi predsedniki ameriske zgodovine .
Tretja Švica
13. 03. 2019 15.30
+14
24 ur, samo čez Melanija udrihate, niti ene pohvale o njej, namesto, da bi bili ponosni nanjo, aja, v napačni stranki je Donald, vi propagira že samo demokrate, v bistvu ni pa med strankama praktično nobene razlike. Pa tudi če bi imela dvojnico, pa kaj potem?!
ooResnicA
13. 03. 2019 15.20
+6
...naj bog živi Ameriko in g.Trumpa in našo nalepšo najbolj pametno Predsednico USA....🕊🕊🕊
brabusednet
13. 03. 2019 15.10
-1
So to naši levičarji ugotovili.Še dobro,da niso dejali,da jo levičerka Tomičeva lepotica sa juga nadomešča.
VolkBrenin
13. 03. 2019 15.39
+2
Joy Behar je čista svečkarka...zelo desna. ..
nightifly
13. 03. 2019 16.10
+5
brabus ,,,, ne razumem zakaj v to vlecete nekoga iz Slovenije . Kaj hocete s tem povedati . Ce imate kaksen argument to napisite ,,,o temi o kateri je govora .
nightifly
13. 03. 2019 16.13
+4
Volk ,,,, Joy behar in ostale so-voditeljice so zelo pristranske , vkljucno z Whoopi G. ,ki je se najbolj radikalna in je tamzato ,da podzge in razvname vse skupaj . Vsake toliko pogledam oddajo , in je vse skupaj en klump .
Krainerland
13. 03. 2019 14.57
+5
Melanija se pa zna oblečt :))
Karantanija
13. 03. 2019 15.00
+25
Res je, res pa je tudi, da bi se marsikatera znala, če bi imela toliko denarja.
Krainerland
13. 03. 2019 15.14
+19
nightifly
13. 03. 2019 16.22
+4
karantanija ,,,,, zelo redke so zenske ,ki imajo ta dar , ceprav ogromno denarja .
vokindos
13. 03. 2019 14.40
+11
Mislim temle nasprotnikom Trumpa se pa vidi da jim popuščajo živci. S takimi bedarijami jim pa res ne bi bilo treba. Poden od podna!
Principat
13. 03. 2019 14.34
+13
to pa je zdaj čisti trač ,, ob takih objavah mi postajate nekredibilni ,, malo je treba da si zapravite ugled , ki ga še imaste
Frane Šajn
13. 03. 2019 14.01
+3
Če je to res potem imaš Melanija z moje strani eno veliko opravičilo. Vrni se v Sevnico ne bo ti hudega samo najprej iztoži močno kepo pa bo mir! Naj mu pa Hrvati pošljejo kakšno za v naprej. Njihovih tako ni škoda.