Tujina

Tridnevna konferenca OVSE na Dunaju

Dunaj, 26. 01. 1998 09.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na sedežu Organizacije za varnost in sodelovanje v Evropi (OVSE) na Dunaju se bo danes začela tridnevna konferenca, na kateri bodo visoki predstavniki generalštabov in obrambnih ministrstev 54 držav članic govorili o evropski varnostni politiki in njenem vplivu na obrambno politiko in vojaško doktrino svojih držav. Konferenca bo potekala za zaprtimi vrati, odprl jo bo generalni inšpektor avstrijske vojske Karl Majcen. Pričakujejo približno trideset poveljnikov generalštabov držav OVSE. V času sestanka naj bi se ločeno sestala šefa generalštabov Rusije in Združenih držav, generala Anatolij Kvašin in Henry Shelton. Sestanek so sklicali na predlog Rusije.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.