Tujina

Ukrajinski parlament za nadaljnje odnose z zvezo NATO

Kijev, 06. 04. 1999 18.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 15:40
Komentarji
0

V nasprotju s sosednjima državama Belorusijo in Rusijo se je ukrajinski parlament kljub ostrim kritikam na račun zračnih napadov zveze NATO na ZRJ danes izrekel za nadaljevanje sodelovanja z zahodnim zavezništvom.

Zahteva komunistov, da bi odnose s Severnoatlantsko zvezo zamrznili, ni dobila podpore parlamentarne večine. Tiskovni predstavniki vseh poslanskih skupin so zvezo NATO pozvali, naj ustavi zračne napade na ZRJ in nadaljuje mirovna pogajanja za Kosovo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.