Tujina

UNHCR v Ženevi o pomoči beguncem s Kosova

Ženeva, 06. 04. 1999 16.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 11:38
Komentarji
0

V Ženevi se je danes začela posebna konferenca Visokega komisariata Združenih narodov za begunce (UNHCR), na kateri bodo razpravljali o položaju beguncev s Kosova. Na srečanju naj bi se dogovorili predvsem o uskladitvi nudenja pomoči beguncem.

V minulih dveh tednih je bilo po podatkih ZN s Kosova pregnanih več kot 400.000 ljudi, med njimi 226.000 v Albanijo in 120.000 v Makedonijo. Zahodne države so obljubile, da bodo sprejele približno 100.000 beguncev. Srečanja v Ženevi naj bi se po pričakovanjih udeležili predstavniki 56 držav in več človekoljubnih organizacij.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.