Tujina

Upadel primanjkljaj v tekočem delu plačilne bilance Madžarske

Budimpešta, 25. 01. 1998 11.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kot je sporočila madžarska osrednja banka, je madžarski primanjkljaj v tekočem delu plačilne bilance v enajstih mesecih lani padel na polovico vrednosti v primerjavi z enakim obdobjem leta 1996. Od januarja do novembra je omenjeni primanjkljaj znašal 615 milijonov ameriških dolarjev oziroma 562 milijonov manj kot v enakem obdobju predlani

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.