Svet

Upokojenci o ministričinem spodrsljaju: Pravil se moramo držati vsi

Ljubljana, 23. 09. 2020 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Aleksander Pozvek
Komentarji
4

"Pri tej oblastni garnituri ni za pričakovat, da bi se česa držali, mi se za razliko od njih dogovorov držimo," pravijo upokojenci, ki so ob tem, ko vidijo, da celo tisti, ki sprejemajo odloke o nošenju mask in varnostni razdalji, tega ne upoštevajo, jezni in izigrani. A dodajajo, da so odgovorni do sebe in do drugih ter da zato pravila spoštujejo. Novinar Aleksander Pozvek se je tako odločil, da bo ministrici Simone Kustec pomagal. Prinesel ji je paket zaščitnih mask in spisano odstopno izjavo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ni_mi_vse_eno
24. 09. 2020 20.13
Ženska, ki ne nosi pravilno maske kritizira druge ljudi, ki so sebični in ne nosijo maske. Hehehe, brezlačna komedija, hehe.
ni_mi_vse_eno
24. 09. 2020 20.11
Maske so zato, da ločimo že na daleč ljudi, ki ubogajo in ljudi, ki ne ubogajo. Neubogljive bomo kaznovali in z novimi metodami nadzorovali. Ljudje, ki pa vodijo ta cirkus, se pa lastnih pravil ne držijo. Kar poglejte Davos 2020, ali pa ekonomski forum na Bledu ali pa vladajoče, hehe. Oprostite, za 3 min moram nekaj povedati in ne morem povedati z masko, vi, ki pa učite v šoli vsaki dan, pa imejte masko, hehe. To so pravljice za otroke. Če bi bile zadeve tako resne, kot jih po medijih propagirajo, bi elita sama prva nosila vso zaščitno opremo, ker se boji smrti bolj kot hudič križa. Celo življenje grabil milijone, sedaj pa ne morem uživati, hehe.
borjac
24. 09. 2020 10.41
+2
Kako si sploh upate drezati v Slovensko ELITO, a vas ni sram, saj so nam vendar toliko denarja podelili, GLUPI NAROD hvaležnosti in pokornosti vam manjka, če ne boste ubogali vas bo minister Hojs dal vkleniti, in v taborišče z vami.
jastreb13
24. 09. 2020 08.49
+1
Kaj pa čistilke pravijo, pa smetarji, pa bluziči na petkovih bicikliranjih po Ljubljani, pa Moderndorferja? Kdaj boste pa njih to vprašali???