Tujina

V Moskvi odprli dokumentacijski center zveze NATO

Moskva, 12. 02. 1998 17.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Moskvi so danes odprli dokumentacijski center zveze NATO o vprašanjih evropske varnosti. Center je bil ustanovljen v skladu s Temeljno listino med Rusijo in zvezo NATO, ki so jo maja lani podpisali ruski predsednik Boris Jelcin in voditelji 17 članic zveze NATO. Odločitev o ustanovitvi centra pa je bila sprejeta decembra na redni seji Stalnega skupnega odbora Rusije in zveze NATO.

Naloga centra na inštitutu, ki deluje v okviru Ruske akademije znanosti, bo obveščati rusko javnost o spremembah v odnosih med Rusijo in zvezo NATO in o vlogi severnoatlantskega zavezništva pri oblikovanju nove evropske varnostne strukture.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.