Tujina

V Nemčiji ustanovili stranko, ki nasprotuje uvedbi evra

Berlin, 25. 01. 1998 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Berlinu so sinoči nasprotniki evra ustanovili novo stranko z liberalno-konservativno usmeritvijo. Stranka se je oblikovala iz Zveze svobodnih državljanov pod vodstvom nasprotnika evra Manfreda Brunnerja in v decembru ustanovljene zveze Ofenziva za Nemčijo pod vodstvom nacionalliberalca Heinerja Kappela. Stranka se zavzema za referendum o vstopu v Evropsko denarno unijo in za okrepljen boj proti kriminalu med priseljenci.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.