Tujina

V okviru kulturne izmenjave danes koncert slovenskih umetnikov v Zagrebu

Zagreb, 06. 04. 1999 19.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Hrvaškem zgodovinskem muzeju v Zagrebu bo nocoj tretji v vrsti koncertov v okviru mednarodne kulturne izmenjave med Hrvaško in Slovenijo. Nastopil bo solo hornist simfonikov Radio-televizije Slovenija Boštjan Lipovšek, na klavirju pa ga bo spremljal Klemen Golner.

Omenjeno kulturno menjavo podpirata ministrstvi za kulturo Hrvaške in Slovenije, pripravljata pa jo Glasbena mladina Hrvaške in Mednarodni grafični likovni center v Ljubljani.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.