Tujina

Velika Britanija si želi sodelovati s Črno goro

Podgorica, 03. 02. 1998 09.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Državni sekretar v britanskem zunanjem ministrstvu Tony Loyd je v ponedeljek po pogovorih s črnogorskim predsednikom Milom Djukanovićem pozdravil procese demokratizacije v Črni gori in menil, da bi to lahko spodbudilo podobne procese tudi v ZRJ. Britanski diplomat je še dodal, da si njegova vlada želi sodelovanja s Črno goro, prav tako pa ji namerava dodeliti pomoč za prestrukturiranje gospodarstva.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.