Tujina

VIDEO: Na jugu Italije divjal tornado, ranjenih več ljudi, velika tudi materialna škoda

Caserta, 13. 03. 2018 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na jugu Italije je pustošil tornado in povzročil precejšnjo gmotno škodo, ranjenih je tudi več ljudi. Najhuje je prizadel občino Caserta, kjer je močan veter prevrnil tovornjak in šest prikolic, avtomobile in lomil table.

Jug Italije, natančneje občino Caserta, je prizadel močan tornado. Povzročil je ogromno gmotno škodo, ranjenih je bilo tudi nekaj ljudi. Nevihta je poleg tega potrgala električne kable in povzročila izpade električne energije, precej težav je povzročila tudi v cestnem prometu.

Express.co.uk poroča, da je bilo v divjanju narave ranjenih najmanj 15 ljudi. 

Italijanski časnik La Rampa navaja podatke o "vetru, ki je močno spominjal na tornado in pihal z močjo dve na petstopenjski lestvici".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tornado je na avtocesti A1 prevrnil tovornjak. O škodi poročajo predvsem iz občine Caserta, kjer je avtomobile in hiše klestila toča, pogosti so bili izpadi električne energije. 

S pročelja restavracije s hitro prehrano Burger King je na avtomobile padla tabla z napisom in jih močno poškodovala, zaradi močnega vetra se je celo porušilo nekaj balkonov. 

Ob avtocesti v Caserti je vihar prevrnil šest prikolic, parkiranih v kampu ob avtocesti, razbitine so letele vse naokrog in poškodovale nekaj mimo vozečih avtomobilov, ranjen je bil tudi voznik. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Frane Šajn
13. 03. 2018 11.18
-2
Upajmo da nas obide!
adapter
13. 03. 2018 10.36
-2
CO2? hiter nehat vozit avtomobile, VSI TAKOJ! :D Samo Kejfezeva se lahko vozi! Raziskovalci pa vsi takoj kopirat v svoje clanke sledec stavek: Due to significantly increased releases of greenhouse gases, particularly CO2, it is very important, to lower vehicle weight. It is well known, that each 100kg of additional vehicle weight results into 0,5l/km increased consumption and this will destroy our planet. So stop eating .... and for god’s sake, tur off finally this big glowing ball about us!
oježeš
13. 03. 2018 22.37
enxx
13. 03. 2018 10.15
-5
Obična pijavica!