Tujina

Volkswagen načrtuje povečanje prodaje

New York, 13. 02. 1998 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški avtomobilski proizvajalec Volkswagen načrtuje povečanje prodaje svojih vozil. Po besedah volkswagnovega direktorja Ferdinanda Piecha naj bi se v prihodnjih letih prodaja zviševala s 5 do 15-odstotno letno stopnjo rasti; tako predvidevajo, da bi v roku petih let prvič presegla pet milijonov vozil na leto. Lani so jih v omenjenem podjetju prodali 4,27 milijona.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.