Tujina

Yahoo s precejšnjim dobičkom

New York, 09. 04. 1999 09.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ena najbolj popularnih strani na internetu Yahoo je v prvem četrtletju letošnjega fiskalnega leta dosegla večji dobiček, kot je pričakovala večina borznih strokovnjakov na Wall Streetu. Nove pogodbe s podjetji za trženje preko interneta in povečan obisk spletne strani so Yahooju navrgli 16 milijonov dolarjev čistega dobička. Yahoo je tako postalo eno redkih podjetij, ki se ukvarjajo z internetom, ki mu je uspelo doseči dobiček. Yahoo je pred kratkim kupil podjetje ''broadcast.com'', ki spletne strani oskrbuje s TV in radio programi, ter podjetje ''GeoCities, ki gosti spletne strani posameznikov.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.