Gospodarstvo
Oglas

Za vroče poletje in toplo zimo

Ljubljana, 03. 07. 2014 07.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pa smo ga dočakali – letošnje poletje … Ali bo dolgo in vroče, še ne vemo, vsekakor pa ga je dobro čim bolje izkoristiti. Najbrž se boste odločili za oddih na morju ali v hribih, za izlete v naravo in ohladitev v bazenih. Odlično! Vendar pa – kako izkoristiti poletje v dneh, ko nimate dopusta?

Zakaj si ne bi privoščili sproščujočega poletnega vzdušja tudi doma? Za ljubitelje druženja in dobre hrane imamo v podjetju IMaG Kamini vrsto idej in rešitev, kako si družabno počitniško vzdušje ustvariti kar na domačem vrtu. Pri nas so vam na voljo številnih vrtni kamini, od običajnih zidanih kaminov z žarom do takšnih s pečjo za peko, ki lahko stoji samostojno ali pridružena kurišču za žar. Tisti, ki vam je bivanje na prostem še posebej všeč, pa si lahko z raznovrstnimi montažnimi elementi privoščite kar celo vrtno kuhinjo. S kombinacijo različnih modulov si lahko ustvarite lepo in praktično zunanjo kuhinjo, ki ustreza vašim potrebam in željam in jo je mogoče uporabljati v vseh letnih časih.

IMaG kamini - 1
IMaG kamini - 1 FOTO:

Izkušnje zadnjih let kažejo, da je prehod iz vročega poletja prek tople jeseni v hladno zimo vedno krajši. Zato je smiselno, da se na zimo pripravimo čim prej.

Če si želite novega kamina ali kaminske peči, je zdaj pravi čas, da o tem temeljito razmislite. Pri nas vam nudimo odprte in zaprte kamine ter raznovrstne kaminske peči (na drva in na pelete, z razvodom vročega zraka in z ogrevanjem vode) priznanih kakovostnih proizvajalcev.

IMaG kamini - 2
IMaG kamini - 2 FOTO:
IMaG kamini - 3
IMaG kamini - 3 FOTO:

Morda pa potrebujete le obnovo starega kamina? V tem primeru imamo za vas hitro in cenovno ugodno rešitev. Na razpolago imamo številne vgradne kasete in zasteklitve različnih oblik, s katerimi se rešite dima v prostoru, hkrati pa ohranite pogled na plamene in povrhu še občutno izboljšate moč ogrevanja. Z ročko za reguliranje zraka lahko namreč dosežete toplotni izkoristek tudi prek 80 %. Da je poseg v kamin čim manjši, imamo na voljo več tipov kaminskih kaset z različnimi merami. Kaj je najbolje za vaš kamin, ob pregledu določijo naši strokovnjaki, ki jih odlikujejo večletne izkušnje in dobre reference.

IMAG KAMINI
IMAG KAMINI FOTO:

Primer kurišča s kaminsko kaseto Palazzetti

IMaG kamini - 7
IMaG kamini - 7 FOTO:
IMaG kamini - 8
IMaG kamini - 8 FOTO:

 

Vabljeni na ogled in posvet!

IMAG KAMINI

IMAG d.o.o., Cesta v Log 17, 1351 Brezovica pri Ljubljani

01 365 50 50 | info@imag.si | www.imag.si

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.