Tujina

Zagrebacka banka pricakuje rast dobicka iz tekocega poslovanja

Zagreb, 29. 01. 1998 08.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zagrebacka banka pricakuje letos vecji dobicek iz tekocega poslovanja, kar bo v veliki meri odvisno od dostopnosti ugodnih posojil tujih virov in od razvoja gospodarstva v stabilnih pogojih, je ocenila uprava omenjene banke. Po pricakovanjih bo lanski dobicek, ki je v najvecji meri nastal v posojilno-garancijskih poslih, vecji od nacrtovanega. Po nerevidiranih devetmesecnih financnih rezultatih, je v prvih devetih lanskih mesecih banka zabelezila 263 milijona kun celotnega dobicka, kar je skoraj za polovico vec kot v enakem obdobju leta 1996.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.