Tujina

Zaradi ljubezni na vrh radijskega stolpa

New Delhi, 21. 01. 1998 09.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Indijec Ašraf Džamal Khan (22) že pet dni čepi na nekem radijskem stolpu v New Delhiju, kjer namerava ostati tako dolgo, dokler se k njemu ne vrne žena, ki je sicer hindujka, ugrabili pa naj bi jo njeni starši. Khan, ki prav tako odklanja hrano, je za pomoč zaprosil tudi indijskega predsednika Narayanana. Predsednika je brez uspeha poskušal dobiti po brezžičnem telefonu, a mu je nazadnje zmanjkalo baterij.

Khan trdi, da so ženo, s katero je bil poročen tri mesece, ugrabili njeni starši, ki so nasprotovali poroki zaradi različne veroizpovedi zakoncev. Medtem pa je policija že sporočila, da to ni prvi Khanov tovrstni podvig.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.