Tujina

Žirinovski: Bill mi je bil vedno všeč

Moskva, 27. 01. 1998 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški predsednik Bill Clinton, ki se je znašel v vrtincu seksualnih škandalov, se lahko, če ostane brez službe, veseli izmenjave izkušenj z ruskim ultranacionalistom Vladimirjem Žirinovskim. "Če bo Bill obsojen, bo imel več časa in ga bom pogosteje videval. Igrala bova golf, tudi jaz imam rad pse, tako kot Bill, lahko si bova pripovedovala zgodbice o najinih seksualnih izkušnjah. Bill ne bo sam," je zatrdil Žirinovski. Žirinovski, ki je nekoč izjavil, da je pripravljen na skupinski seks z ruskimi volilci, je doslej vedno svaril pred zlom, ki ga širijo ZDA. V petek je bil malce bolj prizanesljiv. "Bill mi je bil vedno všeč. Čutil sem, da je bil v mladih letih enak kot jaz," je dejal 51-letni Clintonov vrstnik Žirinovski.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.