Tujina

ZRJ ne sprejema več Švedske kot posrednice ZDA

Beograd/Stockholm, 04. 04. 1999 19.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 17:48
Komentarji
0

Vlada ZR Jugoslavije ne sprejema več Švedske kot diplomatske posrednice ZDA. Kot je danes sporočilo zunanje ministrstvo v Stockholmu, se je tako Beograd uradno odzval na to, da ZDA ne priznavajo niti Kitajske niti Grčije kot posrednice ZRJ v Washingtonu.

ZDA in ZRJ od začetka napadov zveze NATO nimajo nikakršnih neposrednih diplomatskih stikov več. Švedska naj bi interese ZDA zastopala predvsem v zvezi z zajetjem treh ameriških vojakov na jugoslovansko-makedonski meji.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.