Tujina

ZRJ zahteva sklic izrednega zasedanja VS ZN

Beograd, 04. 04. 1999 21.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 20:56
Komentarji
0

ZR Jugoslavija je danes zahtevala sklic izrednega zasedanja Varnostnega sveta Združenih narodov, potem ko so enote Sforja v soboto uničile železniško progo, ki je Srbijo povezovala s Črno goro, poroča agencija Tanjug.

Sfor je v soboto uničil železniško progo med Beogradom in Barom, da bi preprečil premike jugoslovanske vojske. Jugoslovanska vlada omenjeno dejanje ocenjuje kot ''grobo kršenje'' daytonskega mirovnega sporazuma, katerega podpisnica je tudi sama, šlo pa naj bi tudi za ''kršenje resolucij VS ZN''. Jugoslovanska vlada v tem dejanju vidi tudi ''poskus, da bi v agresijo zveze NATO na ZRJ posredno vpletli tudi ZN''.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.