Tujina

Deli trupla, ki so jih našli v pariškem parku, pripadali 46-letni ženski

Pariz, 15. 02. 2023 19.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Preiskava in obdukcija delov trupla, ki jih je nekdo odvrgel v parku Buttes-Chaumont v Parizu, je pokazala, da je žrtev 46-letna ženska, mati treh otrok. Pogrešana je bila od 31. januarja, njen mož pa je policiji njeno izginotje prijavil šele po šestih dneh. Policija je zaslišala tudi njega, a preiskava še poteka.

Po tem, ko so v ponedeljek in torek v pariškem parku Buttes-Chaumont v plastičnih vrečkah našli dele trupla ženske, so opravili tudi obdukcijo, da bi ugotovili identiteto ženske. To so lahko potrdili šele z analizo njenih prstnih odtisov. Francoska televizija BFMTV tako poroča, da je žrtev 46-letna ženska alžirskega porekla, ki je živela v Montreuilu, predmestju Pariza. Je mati treh otrok, starih osem, 14 in 17 let. 

Od doma naj bi odšla 31. januarja, nato pa se ni več vrnila, njen telefon pa je vse od takrat izklopljen. Njeni sorodniki so novinarjem zaupali, da je s seboj imela le osebno izkaznico, vozovnico za javni promet, bančno kartico in potni list pa je pustila doma. Svojci so pomislili, da je morda doživela kakšno nesrečo, zato so klicali in preverjali, če so jo morda sprejeli v kakšno bolnišnico.

Zanimivo je, da naj bi soprog po poročanju BFMTV njeno izginotje policiji v Seine-Saint-Denis prijavil šele 6. februarja, torej dobrih šest dni po tem, ko so jo nazadnje videli. 

Policija je v torek po identifikaciji trupla zaslišala soproga. Preiskovalce je zanimalo, zakaj je potreboval kar šest dni, da je policiji prijavil izginotje svoje žene. Odgovoril naj bi, da je bil zaradi dogajanja preobremenjen. Kriminalisti so preiskali tudi njegov dom, kjer naj bi našli sledi krvi, predvsem v bližini kopalnice in kuhinje. Vendar naj te sledi ne bi bile bistvene oziroma naj bi nastale pri rutinskih opravilih. 

Med hišno preiskavo naj bi bil soprog vidno pretresen, vendar ni jokal. Prav tako ni podal izjave. 

Preiskava umora 46-letnice se tako nadaljuje. 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Delavec_Slo
15. 02. 2023 21.10
+1
Ne grem več v park!