Tujina

Nesreča s ferrarijem: poleg DJ-ja umrla ukrajinska manekenka

Alice Castello, 03. 04. 2024 15.18 | Posodobljeno pred 19 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V javnost so prišle nove informacije glede grozljive smrtne nesreče kosovsko-švicarskega didžeja, ki je pri hitrosti 200 kilometrov na uro trčil v zaščitno ograjo na cestišču, vozilo pa je zaradi sile udarca prepolovilo. Tuji mediji poročajo, da je bila didžejeva sopotnica ukrajinska manekenka.

Prometna nesreča kosovsko-švicarskega DJ-ja
Prometna nesreča kosovsko-švicarskega DJ-ja FOTO: Vigili del Fuoco

Včeraj smo poročali o hudi prometni nesreči belega ferrarija GT C4, ki je v nedeljo v zaščitno ograjo trčil na italijanski avtocesti v smeri proti Milanu. V nesreči je umrl 40-letni kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj, v avtomobilu pa je bila tudi ženska, ki je prav tako podlegla poškodbam. Italijanski mediji so poročali, da ni šlo za njegovo ženo, saj je ta z njegovima otrokoma doma.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zdaj pa švicarski in kosovski mediji poročajo, da je bila v avtomobilu poleg didžeja ukrajinska manekenka Inna T. Glede na njen profil na Instagramu je pogosto obiskovala francosko govoreči del Švice, vendar pa podatkov o njenem razmerju z didžejem ni, navaja švicarski Blick

Kot že omenjeno, voznik je ferrari vozil s hitrostjo 200 kilometrov na uro, tako da ne on ne sopotnica po trku nista imela praktično nobenih možnosti za preživetje: ostala sta ujeta v razbitinah in umrla na kraju nesreče. Vozilo je tudi zagorelo, gasilci pa so potrebovali kar nekaj časa, da so trupli sploh spravili iz vozila. 

DJ naj bi v soboto zvečer, le nekaj ur pred smrtjo, nastopil v klubu v švicarskem kantonu Valais, nato pa se z Ukrajinko v ferrariju odpeljal v Italijo. Da gre res za omenjenega DJ-ja in njegov ferrari, je potrdil tudi njegov brat. "Težko je z besedami opisati tako pozitivno osebo, a če bi ga moral opisati, bi rekel, da je bil najbolj ljubeča oseba, kar jih poznam," je povedal za Blick

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3