Tujina

Poroko na Havajih odnesel morski val

Kailua-Kona, 19. 07. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mladoporočencema, ki sta se svoje zaobljube odločila izmenjati na največjem havajskem otoku, je poroko odnesel val. Posnetek dogodka je zakrožil po spletu, ravno poročeni par pa je ob tem povedal, da je torta na srečo ostala nedotaknjena.

V naselju Kailua-Kona na zahodu največjega havajskega otoka se je v nedeljo zgodil nenavaden incident. Med poroko ob obali je morje začelo valoviti, ob tem pa so večji valovi s seboj odnesli dele poročnega sprejema. Eden izmed obiskovalcev je na družbenem omrežju tudi delil posnetek dogajanja, kjer lahko vidimo, kako se veliki valovi približujejo skupini ljudi in podirajo mize.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pod objavo so se oglasili tudi drugi uporabniki omrežja: "Vau, to je noro. Ukvarjam se s porokami, sem koordinatorka, in to bi bila prava katastrofa! Upam, da ste se kljub temu vsi imeli lepo," je zapisala ena izmed njih. 

Drugi niso bili tako prijazni, eden izmed njih je močno kritiziral hotelsko osebje: "O, to je zelo nevarno! Zaposleni bi morali vedeti, da gre za nevarno območje. Kaj, če bi umrli," je napisal. 

Kot pa lahko slišimo s posnetka, se je prvoten strah sprevrgel v sproščeno vzdušje. "Torta je ostala na varnem," sta sporočila mladoporočenca in pristavila, da morje ni poškodovalo nobenega od svatov. Preden so valovi začeli presegati nižji zid ob obali, so prisotni ravno začeli premikati mize, stole in hrano, saj je morje postajalo vedno bolj razburkano. "Na srečo v zabojih, ki jih je dobila voda, ni bilo več nobene hrane," sta še povedala ravnokar poročena. "Ostali smo sicer brez plesišča, ampak to ni nikogar motilo. Ob koncu večera smo plesali kar v blatu in bilo je prečudovito," je pristavil ženin. 

Hudo neurje je nazadnje otočje prizadelo lanskega decembra
Hudo neurje je nazadnje otočje prizadelo lanskega decembra FOTO: AP

Zaradi tropske nevihte Darby

Vremenske razmere, ki so povzročile visoke valove v regiji, je povzročila tropska nevihta Darby, ki je v drugi polovici prejšnjega tedna divjala po Pacifiku.  Podoben incident se je v nedeljo zgodil tudi v Mumbaju na plaži Juhu, kjer so se ob obali dvigovali več kot štiriinpolmetrski valovi. 

Ob poplavah, ki so poleg območja poročne zabave prizadele tudi druge dele mesta, je bilo poškodovanih več stavb, zaprtih je bilo tudi kar nekaj cest, poroča ABC News. Državni vremenski urad je poplave označil za zgodovinske. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
19. 07. 2022 16.43
Če bi šlo kaj narobe, pa bi organizator in hotel kriv, ne pa ljudje, ki stojijo kot lipovi bogovi.
ćurkl
19. 07. 2022 11.08
+5
Ko še Narava prepričuje Ženina, naj ne ...
graf
19. 07. 2022 10.29
+4
narava ima svoj prav ...
medo90
19. 07. 2022 10.05
+3
plesali pa so, dobili D vitamin in morsko. Torej zdravja obilo
Suna darms
19. 07. 2022 08.45
-1
a majo tudi svobodo? ... pleši pleši
JTM-admin
19. 07. 2022 08.43
+5
evo vam ob obali poroke.
Suna darms
19. 07. 2022 08.46
-2
prelep nick imaš. ... da se nismo prej spomnili na stihe Svetlane Makarović.
123soba
19. 07. 2022 08.34
+3
Tako lepo, da bosta naslednje leto ponovila 😁
štrekeljc
19. 07. 2022 11.06
+1