Ukrajina

Mila in Ashton za ukrajinske begunce zbrala že več kot 30 milijonov evrov

Los Angeles, 18. 03. 2022 12.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka ukrajinskih korenin in njen soprog sta z veseljem sporočila, da sta zbrala izjemen znesek za begunce z vojnega območja. ''Najino delo še ni končano,'' sta sporočila v videoposnetku na Instagramu.

Mila Kunis in Ashton Kutcher nadaljujeta zbiranje pomoči za ukrajinske begunce. Zvezdniški par je javnosti sporočil, da je njegov cilj dosežen, in dodal, da je kar 65 tisoč ljudi prispevalo k znesku, ki se sedaj giblje okrog 30 milijonov evrov.

38-letna igralka, rojena v Ukrajini, je ob tem dejala: ''Neizmerno hvaležna sva zaradi vaše podpore. Čeprav to še zdaleč ni rešitev težave, bodo naša skupna prizadevanja zagotovila lažje življenje vsem ljudem, ki bodo vstopali v negotovo prihodnost.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

44-letnik je poudaril, da njuno delo še ni končano: ''Še naprej bova počela vse, kar je v najini moči, da bi delila ljubezen vseh, ki so prispevali, in tako zagotovila, da bo imela ta kampanja kar največji učinek na vse, ki potrebujejo pomoč.'' Ob tem je obljubil, da bosta z denarjem ravnala tako spoštljivo, kot da bi prihajal iz njunih žepov, s spoštovanjem do dela, ki je bilo vloženo v to, da jima ga je sploh uspelo pridobiti. Na koncu je Kunisova sledilce prosila, naj ne nehajo donirati: ''To je začetek zelo, zelo, zelo dolgega popotovanja.''

Ob objavi sta zapisala, da bosta sredstva namenila dvema znanima podjetjema. Eno od njiju skrbi za pošiljke nujnih sredstev beguncem na Poljskem, Madžarskem, Slovaškem in v Moldaviji, drugo pa skrbi za njihovo brezplačno nastanitev.  

Zvezdnika serije Oh, ta sedemdeseta sta si cilj 30 milijonov dolarjev (27 milijonov evrov) zastavila 3. marca. Kampanjo sta pognala s svojim prispevkom, donirala sta 2,7 milijona evrov. Že v 48 urah sta zbrala polovico pričakovanega denarja.

Pomoč ukrajinskim sirotam
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3