TUJINA

V bližini Banjaluke našli 200.000 evrov vreden ukraden mercedes

Banja Luka, 09.03.2023, 16:24 | Posodobljeno pred enim dnem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Policisti so v bližini Banja Luke našli 200.000 evrov vredno vozilo, ki je bilo sredi februarja ukradeno na območju Zagreba. Našli so ga v okviru akcije, ki so jo izvedli v sodelovanju z Europolom in hrvaškim ministrstvom za notranje zadeve.

Glede na obvestilo hrvaškega ministrstva za notranje zadeve so pripadniki uprave za organiziran kriminal Republike Srbske sprožili akcijo in drago osebno vozilo mercedes uspeli izslediti v Boškovićih v občini Laktaši.

Ukradeni mercedes
Ukradeni mercedesFOTO: Ministrstvo za notranje zadeve Republike srbske

Aretirali so dve osebi

"V času med 11. in 21. februarjem 2023 je ena ali več neznanih oseb ukradlo avtomobil na območju Zagreba," so sporočili predstavniki Ministrstva za notranje zadeve Republike Srbske.  

V preiskavo te tatvine in tihotapljenja vozil iz Hrvaške v Bosno in Hercegovino je bilo vključenih več policijskih agencij. Policisti so prijeli dve osebi, ki so ju ovadili hude tatvine. V prostorih, ki so jih uporabljali za skrivanje vozil, so odkrili še eno, najverjetneje ukradeno, drago vozilo, BMW X5.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.