Tujina

V izbruhu jeze nekdanjemu dekletu ukradel pitona in ju odvrgel na ulice Sydneyja

Sydney, 28. 10. 2023 18.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nenavadna zgodba prihaja iz avstralskega Sydneyja. Po poročanju tujih medijev naj bi namreč moški v izbruhu jeze svojemu dekletu ukradel dva pitona, imenovana Mango in Bagel, ter ju izpustil na ulice bogate stanovanjske četrti. Ženska, ki ne želi biti imenovana, je za vrnitev kač ponudila bogato nagrado. Policija je moškega ovadila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Moj usrani nekdanji je, ko sem prekinila z njim, v navalu jeze na ulico odvrgel moja ljubka, doma vzrejena pitona," je po poročanju News.com.au v zaprti skupini na Facebooku zapisala lastnica kač z imenoma Mango in Bagel. Povedala je, da sta 2,5 metra dolgi kači udomačeni in da zato ne bosta preživeli v naravi. "Resnično me skrbi za njuno zdravje," je še zapisala in skupnost prosila, naj ji sporoči kakršne koli informacije o kačah.

Po poročanju spletne strani Guardian Australia prebivalci Sydneyja preiskujejo mestne ulice in poskušajo rešiti hišna pitona.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njen nekdanji partner je pitona na ulice bogatega predmestja Sydneyja odvrgel 21. oktobra. 25-letna lastnica pa je dejanje nemudoma prijavila policiji in moškega ovadila zaradi poškodovanja lastnine. Ta dogodek obravnava kot "družinski incident", poroča Reuters.

V soboto se je moral moški zaradi svojega dejanja zagovarjati pred sodiščem.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sinaya
29. 10. 2023 09.33
Me zanima odziv mimoidočih ,ko so zagledali pitona :))) bolje bi bilo,če bi pitona odnesel v terarij ali naravo kamor spada
Cobra007
28. 10. 2023 20.46
+2
Gl.up in hudoben tip, česa vse se ne spomni! 🧐 Po.den.
Slavko BabIč
28. 10. 2023 20.27
+4
ta tud nima vseh koleščkov, če ima 2 pitona
Malo_sutra
28. 10. 2023 20.03
+3
Tema je ljubosumje če ga nemoreš sprejet…