0°C

V okolici Zagreba odjeknili streli, ranjena ena oseba

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Maja Račič /
KOMENTARJI
7
Ob 13.50 so na območju Dubrave v bližini Zagreba odjeknili streli. Pri tem je bila ranjena ena oseba, ki je bila z rešilcem odpeljana v zagrebško bolnišnico, poročajo hrvaški mediji. Podrobnosti dogodka še niso znane.

Preiskava poteka, zato več uradnih informacij še ne moremo dati, je hrvaškim medijem sporočila zagrebška policija (fotografija je simbolična).
Preiskava poteka, zato več uradnih informacij še ne moremo dati, je hrvaškim medijem sporočila zagrebška policija (fotografija je simbolična).FOTO: AP

V okolici Zagreba so nekaj minut pred 14. uro odjeknili streli, poročajo hrvaški mediji. Policija je potrdila, da preiskuje dogodek, ki se je zgodil na območju Dubrave (približno deset kilometrov od središča Zagreba). Ker preiskava še poteka, več uradnih informacij zaenkrat še ni, piše Dnevnik.hr.

Kot še poroča hrvaški portal, je bila v streljanju poškodovana ena oseba. Streli naj sicer ne bi bili usmerjeni v ljudi, temveč v eno od tamkajšnjih stavb. Oseba, v katero se je odbilo strelivo, je bila z rešilcem odpeljana v zagrebško bolnišnico. 

Več podrobnosti še ni znanih.

Koronavirus pasica november
Koronavirus pasica november