LOKALNE VOLITVE 2022

Logar se umika iz ljubljanske politike

Ljubljana, 21.11.2022, 11:38 | Posodobljeno pred 21 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Slabi rezultati na lokalnih volitvah, predvsem v prestolnici, so bili povod, da se je predsednik mestnega odbora SDS Ljubljana Anže Logar odločil, da odstopi kot predsednik in se umakne iz ljubljanske politike.

Anže Logar odstopa kot predsednik MO SDS Ljubljana.
Anže Logar odstopa kot predsednik MO SDS Ljubljana.FOTO: Aljoša Kravanja

Po preštetih glasovih na lokalnih volitvah številni premlevajo rezultate. V MO Ljubljana je v prvem krogu slavil sedanji župan Zoran Janković, član SDS Igor Horvat je z dobrimi šestimi odstotki zasedel četrto mesto. Prav tako je SDS v mestnem svetu izgubil štiri mandate, po novem jih ima le še šest. In omenjeni rezultati po mnenju Anžeta Logarja, predsednika mestnega odbora SDS Ljubljana, niso dobri. Na Twitterju je tako sporočil, da zato odstopa kot predsednik MO SDS Ljubljana. "Po 12 letih se poslavljam iz ljubljanske politike. Ker je tako prav. Hvala vsem članom, volivcem in simpatizerjem. Nadaljujmo, pot je jasna: Za Ljubljano. Za ljudi," je zapisal. 

Glasujte za najboljši portal v regiji
Glasujte za najboljši portal v regijiFOTO: 24ur.com

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.